Top

Claessens Industrie Services Kapellen

Contacteer ons
handmadeinbelgium
constructiewerk in metaal

Constructies

Claessens Industrie Services is een degelijk en solide bedrijf, met vakmensen op de werkvloer die voortdurend kwaliteitswerk afleveren. Staal, aluminium en RVS vormen de dagelijkse grondstoffen voor de meest uiteenlopende producten. Van klein tot groot, van meubeltjes en kunstwerkjes tot trappen, hekken en leuningen tot carports of kleine industriebouw. Wij leveren maatwerk!

Claessens Industrie Services heeft vrijwel alle "metaal"-bewerkingen zelf in huis met ouderwets vakmanschap als basisprincipe.

Wij zijn ijzersterk in constructiewerk.

Of het nu gaat om een bordes of een loopbrug, voor ons is geen constructie te vreemd.

Ontwerp, productie, montage en onderhoud doen wij in eigen beheer. De lijnen zijn bij ons erg kort en zo kunnen wij snel inspringen op een verandering in de vraag. Ook tijdens de productie en plaatsingen is het daardoor gemakkelijk wijzigingen of aanpassingen te doen. Wij denken graag met u mee om zo samen tot een goede oplossing te komen.

Wij kunnen voor u het gehele traject uit handen nemen, van ontwerp, constructieberekening, oppervalktebehandeling tot en met montage en onderhoud van de constructie.